Overlijden Piet Nickel

Met oprecht verdriet geef ik jullie kennis va het overlijden van ons zeer gewaardeerde lid Piet Nickel (84).
Piet heeft zich op bijzondere wijze voor de Vrienden van de St. Jozefkapel ingezet. Als dirigent van het parochiële koortje en als lid van de Zangvereniging Eendracht Rimburg was hij de man die zorgde dat er bij elke bijeenkomst aan de kapel en zanggroepje aanwezig was voor de opluistering.
Ook toen Piet niet meer mobiel was, was hij er gewoon. We weten dat hij de dag vóór een viering ging uitproberen of hij met zijn scootmobiel de berg opkwam en of het hem dan ook nog lukte om de trap te beklimmen.
Gelukkig zijn er gelegenheden geweest waarbij we onze grote waardering voor zijn persoon ook aan Piet zelf konden laten blijken.
“We zullen hem missen” is een cliché dat bij een overlijden schijnt te horen. Wat Piet betreft maar deels van toepassing, want ‘zullen’ staat wel vast, maar eigenlijk KUNNEN we hem niet missen.
Om deze grote Vriend de laatste eer te bewijzen , zou het fijn zijn om met een flinke delegatie aanwezig te zijn bij de uitvaartdienst met begrafenis , die plaatsvindt op donderdag 27 juli vanaf 10.30 uur in de kerk in Rimburg.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather